Известие

Collapse
No announcement yet.

Антена 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Антена 156?

Възможно ли е да нямам антена в колата или такъв вариант е изключен...!? Когато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
    Възможно ли е да нямам антена в колата или такъв вариант е изключен...!? Когато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...
    Ми то принципно антената на 156 е последните две ленти на задното стъкло, където са реотаните...Но определено дори и да намериш кабела, не очаквай да слушаш много добре радио
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
      Когато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...
      Свали си радиото и порови добре.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ми то принципно антената на 156 е последните две ленти на задното стъкло, където са реотаните...Но определено дори и да намериш кабела, не очаквай да слушаш много добре радио
        С оригиналния Alpine с който пристга няма никакви проблеми. Виж с разните там нови модели музики (разни сонита, пайнери и т.н) вече не лови толкова добре
        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
          С оригиналния Alpine с който пристга няма никакви проблеми. Виж с разните там нови модели музики (разни сонита, пайнери и т.н) вече не лови толкова добре
          ама точно оригиналния алпин хич го няма.
          в предната си кола имах някакъв обикновен кенвууд, дето захапваше станцията и като булдог я следеше през целия път, където и да съм. шашвал ме е. пей сиромашинката и в тунелите дори
          пък тоя алпин....!!!

AlfaMan, знаеш ли тези стрелки (><)на 2ри и 6ти бутон за какво са??
          данеби аз нещо да не го коландря..?!?!

ще съм благодарен, ако някой постне менюал на това радио.
          sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

на мен си ми лови идялно станциите със сонито.Антената както каза колегата е най-горните 2 линии на задния прозорец
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
              ама точно оригиналния алпин хич го няма.
              в предната си кола имах някакъв обикновен кенвууд, дето захапваше станцията и като булдог я следеше през целия път, където и да съм. шашвал ме е. пей сиромашинката и в тунелите дори
              пък тоя алпин....!!!

AlfaMan, знаеш ли тези стрелки (><)на 2ри и 6ти бутон за какво са??
              данеби аз нещо да не го коландря..?!?!

ще съм благодарен, ако някой постне менюал на това радио.
              Имам книжка за него от бензинката ама е на немски, ако искаш ще я сканирам.
              Иначе тези стрелки са за CD-чейнджъра, който обикновено джамбазите свиват.
              За радиото си провери кабела а има и антенен усилвател, защото иначе нищо няма да хване, който трябва да се провери дали работи. Не мога да се сетя дали в задна дясна или лява колонка се намираше - в документацията на колата го пише. Най-добре закарай да го погледнат някъде където монтират радиокасетофони. При мен с Alpin-а лови най-добре.
              Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 21:55.
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Имаш антена. Порови и ще я намериш между всичките кабели. единствения вариант е ако някога някой е крал музиката в бързината да не е разкачал а да е резнал всички кабели
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Моята е на тавана комбинирана и за телефон (фабрична) , а усилватела е под задната кора с колоните.
                  CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                  Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Ще я погледна пак.. след малко и ще пиша ама то гледах 100 пъти вече.. Ебаси дано fiore е прав и да е някъде там

Comment

Аз си имам и кабеле за антената, без него сигнала се губи тук там!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                        Имам книжка за него от бензинката ама е на немски, ако искаш ще я сканирам.
                        Иначе тези стрелки са за CD-чейнджъра, който обикновено джамбазите свиват.
                        За радиото си провери кабела а има и антенен усилвател, защото иначе нищо няма да хване, който трябва да се провери дали работи. Не мога да се сетя дали в задна дясна или лява колонка се намираше - в документацията на колата го пише. Най-добре закарай да го погледнат някъде където монтират радиокасетофони. При мен с Alpin-а лови най-добре.
                        не бе, то радиото в града си е супер, но извън града се губи и ме изнервя и аз го бастисвам.
                        има си кабел и антена на покрива.
                        това за сд-чейнджера сигурно си прав,няма го!!
                        не разбирам, защо помни само до 6 станции, когато в града те са 15тина. и какво правя ако искам да слушам 12та подред. примерно!?!?
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Имаше антена.. много навътре и забутана Добре че свалих цялото табло там.. и я открих Поне свърших полезна работа като смених някои диодчета и крушки че не светеха Проблема е само 1 че наистина като пусна задното стъкло да грее и пръщи доста силно Дали се оправя това нямам идея Радиото ми е некво Сони такова обикновено за 120 лв

Comment

Щом пращи имаш прекъснат реотан на отоплението на джама. Намери го кой е и къде е, и с токопроводящо мастило го оправи и ще си решиш проблема.
                            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Моята е залепена горе в дясно на предното стъкло,вградена доста умело(една черна кутийка)-има ли някой с такава и дали е фабрична.
                              sorry за спама.
                              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Working...
                              X