Възможно ли е да нямам антена в колата или такъв вариант е изключен...!? Когато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антена 156?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haton Покажи съобщениеВъзможно ли е да нямам антена в колата или такъв вариант е изключен...!? Когато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...156 2.4JTD 136+ PS
-
Първоначално публикувано от haton Покажи съобщениеКогато си слагах радиото като си взех колата кабел който да мушна в радиото нямаше... и все още си нямам антена.. изчетох че може да е на няколко места но като нямам дори и кабел...156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи то принципно антената на 156 е последните две ленти на задното стъкло, където са реотаните...Но определено дори и да намериш кабела, не очаквай да слушаш много добре радиоAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеС оригиналния Alpine с който пристга няма никакви проблеми. Виж с разните там нови модели музики (разни сонита, пайнери и т.н) вече не лови толкова добре
в предната си кола имах някакъв обикновен кенвууд, дето захапваше станцията и като булдог я следеше през целия път, където и да съм. шашвал ме е. пей сиромашинката и в тунелите дори
пък тоя алпин....!!!
AlfaMan, знаеш ли тези стрелки (><)на 2ри и 6ти бутон за какво са??
данеби аз нещо да не го коландря..?!?!
ще съм благодарен, ако някой постне менюал на това радио.
sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеама точно оригиналния алпин хич го няма.
в предната си кола имах някакъв обикновен кенвууд, дето захапваше станцията и като булдог я следеше през целия път, където и да съм. шашвал ме е. пей сиромашинката и в тунелите дори
пък тоя алпин....!!!
AlfaMan, знаеш ли тези стрелки (><)на 2ри и 6ти бутон за какво са??
данеби аз нещо да не го коландря..?!?!
ще съм благодарен, ако някой постне менюал на това радио.
Иначе тези стрелки са за CD-чейнджъра, който обикновено джамбазите свиват.
За радиото си провери кабела а има и антенен усилвател, защото иначе нищо няма да хване, който трябва да се провери дали работи. Не мога да се сетя дали в задна дясна или лява колонка се намираше - в документацията на колата го пише. Най-добре закарай да го погледнат някъде където монтират радиокасетофони. При мен с Alpin-а лови най-добре.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 21:55.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Имаш антена. Порови и ще я намериш между всичките кабели. единствения вариант е ако някога някой е крал музиката в бързината да не е разкачал а да е резнал всички кабелиГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Моята е на тавана комбинирана и за телефон (фабрична) , а усилватела е под задната кора с колоните.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеИмам книжка за него от бензинката ама е на немски, ако искаш ще я сканирам.
Иначе тези стрелки са за CD-чейнджъра, който обикновено джамбазите свиват.
За радиото си провери кабела а има и антенен усилвател, защото иначе нищо няма да хване, който трябва да се провери дали работи. Не мога да се сетя дали в задна дясна или лява колонка се намираше - в документацията на колата го пише. Най-добре закарай да го погледнат някъде където монтират радиокасетофони. При мен с Alpin-а лови най-добре.
има си кабел и антена на покрива.
това за сд-чейнджера сигурно си прав,няма го!!
не разбирам, защо помни само до 6 станции, когато в града те са 15тина. и какво правя ако искам да слушам 12та подред. примерно!?!?sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Имаше антена.. много навътре и забутанаДобре че свалих цялото табло там.. и я открих
Поне свърших полезна работа като смених някои диодчета и крушки че не светеха
Проблема е само 1 че наистина като пусна задното стъкло да грее и пръщи доста силно
Дали се оправя това нямам идея
Радиото ми е некво Сони такова обикновено за 120 лв
Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.
Comment
-
Щом пращи имаш прекъснат реотан на отоплението на джама. Намери го кой е и къде е, и с токопроводящо мастило го оправи и ще си решиш проблема.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
Comment